Ben ook jij graag op de hoogte van alle acties?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief, je krijgt onmiddellijk een kortingscode van 10%.

Jouw zaak in kerstsfeer

Tover jouw winkel om in een kerstparadijs

Wie wordt er niet vrolijker van warme kerstlichtjes, sfeervolle decoratie en die heerlijke dennengeur tijdens de donkere eindejaarsperiode? Zelfs wetenschappers zijn het erover eens dat het een positieve invloed heeft op ons humeur. Als zaakvoerder is het dan ook niet onbelangrijk om te investeren in de inrichting van je winkel of bedrijf en je klanten op een originele manier te verwelkomen.

kerstdecoratie voor bedrijven

Kerstdecoratie op maat van jouw zaak

Een kerstinrichting die een verhaal vertelt

Voor de inrichting van jouw winkel, zaak of bedrijf werkt Dirk van Ekers Bomencenter met echte bomen en originele elementen die een verhaal vertellen. Geen standaardbomen of –formules, maar een inrichting met een totaalconcept, die we zorgvuldig op maat van jouw zaak samenstellen.

contacteer ons...

Plaatsing kerstdecoratie bij bedrijven

Bekijk in het filmpje hoe zo een dagje afloopt

Plaatsing kerstdecoratie bij bedrijven

Een terugblik op onze plaatsing bij Garage Van Gansen. ✨🌲👌Bedankt SLASH9.tv & Playfield Media BVBA voor de mooie beelden!Bent u ook op zoek naar kerstdecoratie op maat van uw zaak? Vraag ons naar de mogelijkheden via mail info@ekersbomencenter.eu of telefonisch 0486 35 58 29.

Posted by Ekers Bomencenter on Thursday, December 13, 2018

 

Enkele Referenties

Ook jou showroom kan zo mooi worden

Beautanic tuinarchitectuur

Een liefde voor groen, dag in, dag uit

Ook na het einde van het kerstseizoen omringt Dirk zich dagelijks met groen. Als professioneel tuinarchitect ontwerpt hij met zijn bedrijfje Beautanic tuinen voor particulieren en bedrijven. Deze ervaring komt hem goed van pas bij het selecteren en onderhouden van bomen voor de drukke kerstperiode.

Beautanic tuinarchitectuur