Ben ook jij graag op de hoogte van alle acties?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief, je krijgt onmiddellijk een kortingscode van 10%.

Kom en kies uit de mooiste bomen van Antwerpen

De kerstbomenmarkt van Ekers Bomencenter

Onze gezellige kerstbomenmarkt verrijst 1 december weer in het centrum van Ekeren. Kom een keuze maken uit ons ruime aanbod met verschillende groottes en modellen. Zie je door het bos de kerstbomen niet meer? Dirk en zijn moeder Ann geven graag een woordje uitleg en helpen je bij je keuze.

kerstbomenmarkt in Ekeren, Antwerpen

Winkelen in kerstsfeer

We houden het gezellig!

Bij kerstbomen hoort decoratie en kerstsfeer. We maken het dan ook graag gezellig in onze pop-up kerstbomenmarkt. Mama Ann verwent haar klanten graag met heerlijke vers gemaakte soep of een borreltje. Zo kan je in alle rust en gezelligheid genieten van de sfeer terwijl je de perfecte boom uitkiest.

Routebeschrijving

Wie zijn wij?

Een familiezaak met meer dan 30 jaar ervaring

Dirk runt sinds enkele jaren met hart en ziel het Ekers Bomencenter en hij wordt daarin gesteund door zijn moeder Ann, die meer dan 30 jaar met liefde boeketten samenstelde in het Ekers Bloemencenter aan de overkant van de straat. En dat deed ze met zoveel talent dat ze zelfs gevraagd werd om de huwelijken van prins Laurent en Filip te voorzien van bloemen en boeketten. Groene vingers zitten duidelijk in de familie!

Kerstbomenmarkt Ekers Bomencenter Ekeren

Kwaliteitsbomen

Enkel kerstbomen van de beste kwaliteit

Van kleins af aan werd Dirk omringd door groen en leerde hij het vak van zijn ouders. Als geen ander herkent hij de kwaliteit van een kerstboom. Daarom staat hij er ook op om zijn bomen één voor één persoonlijk te gaan selecteren bij de kweker. Zo ben jij er zeker van dat je enkel de beste kwaliteit in huis haalt!