Ben ook jij graag op de hoogte van alle acties?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief, je krijgt onmiddellijk een kortingscode van 10%.

Online kerstboom-webshop

Koop je kerstboom online

Duik in onze webshop en bestel je kerstboom in een paar muisklikken. Jij kiest je boom, voert de betaling uit en even later leveren wij hem verpakt aan je deur. Makkelijk toch? De ideale oplossing als je geen tijd hebt om naar Ekeren te rijden of geen auto om je boom te vervoeren. Wij leveren in Ekeren voor 5€, in de nabijgelegen gemeenten voor 10€ en in groot Antwerpen leveren we voor 15€ de mooiste bomen tot in uw huiskamer. Leveringen vinden plaats vanaf 18 november.

Toont alle 4 resultaten

Picea Abies (spar)

Picea Abies (spar)

16,00 40,00  incl BTW

De spar is misschien wel de bekendste en meest traditionele kerstboom. Hij is meestal donkergroen van kleur en heeft scherpe naalden. Deze boom wordt bij ons eerder klein verkocht en dus geschikt voor appartementen en kleine huizen. De spar moet in een pot met aarde geplaatst worden.

Abies Nordmann

Abies Nordmann

60,00 150,00  incl BTW

Dit is een boom van de hoogste kwaliteit (AA+) uit Scandinavië. Zijn naalden zijn zacht en vallen niet gemakkelijk uit. Ideaal voor de kinderen dus. Door zijn stevige twijgen is de vorm reeds op voorhand bepaald. Deze statige boom wordt vanaf 1,5m verkocht, maar kan uitgroeien tot meer dan 4 meter. Wij verkopen de Nordmann afgezaagd aan de stam zodat hij eenvoudig in een kerstboomvoet met waterreservoir geplaatst kan worden. Zeer eenvoudig in onderhoud.

Picea Omorika (zilverden)

Picea Omorika (zilverden)

18,00 50,00  incl BTW

Deze dennenboom mag gerust ook tot de klassiekers van de kerstbomen gerekend worden. Het is een mooie volle boom met een zilverachtige schijn die mooi openvalt bij kamertemperatuur. Net zoals de spar wordt de zilverden in een pot met aarde verkocht.

Kerstboomvoet

Kerstboomvoet

40,00 60,00  incl BTW

Deze kerstboomvoet met waterreservoir is de perfecte comfortabele oplossing voor het plaatsen van een kwalitatieve boom. Je laat de stam eenvoudig in de voet zakken en het klemsysteem past zich automatisch aan aan de dikte van de stam, waardoor je kerstboom steeds stevig verankerd zit. Het waterreservoir houdt de boom in leven volgens hetzelfde principe als snijbloemen in een vaas met water. Wij bieden deze kerstboomboeten aan met 10 jaar garantie.

Voordelige levering in groot Antwerpen

In geen tijd tot in jouw woonkamer

Hoe werkt het? Je geeft je adresgegevens in en duidt een gewenste levertijd aan. Wij leveren de boom handig verpakt waar je wil in groot Antwerpen voor een kleine bezorgingskost. (maximaal 15 euro) Geen files. Geen naalden in je auto. Gewoonweg wachten in je warme huisje. Het leven kan soms eenvoudig zijn.